Kolo ja partiokämppä

Partiolaiset kokoontuvat kololla

Kartta partikololle
Kartta partikololle

Kolomme sijaitsee Vartiokylän kirkon kellarissa osoitteessa Kiviportintie 5. Jaamme kolon veljeslippukuntamme Vartiovuoren Poikien kanssa.

Helpoiten kolollemme pääset Itiksestä busseilla 95, 97, 93, 93 tai 841. Kololle on noin kilometrin kävelymatka Puotilan metroasemalta.

Kolollamme on aktiivista toimintaa läpi viikon. Kokouksia pidetään maanantaista torstaihin aikaisesta iltapäivästä ilta yhdeksään asti.

Perjantaisin kolon piha täyttyy retkellelähtijöistä ja sunnuntai-iltapäivisin voit löytää kololta laavuja ja telttoja kuivumasta viikonlopun retkien jäljiltä.

Retkeilyä partiokämpällä

Partiokämppä Korpitörmä
Partiokämppä Korpitörmä

Suurin osa kämppäretkistämme tehdään Vanhempainyhdistyksen omistamalle Korpitörmä-kämpälle Pornaisiin.

Kämppä sijaitsee Pornaisten Halkiassa Isojärven etelärannalla. Uusi kämppä vihittiin käyttöön vuonna 2003 ja se tarjoaa majoittumistilat noin 40 hengelle. Kämppä on jaettu kahteen eri puoleen mikä mahdollistaa eri ryhmien samanaikaisen retkeilyn. Uuden kämpän valmistumiseen asti palvellut vanha kämppä valmistui jo vuonna 1969 ja se toimii nykyään takkatupana.

Kämpälle ei tule sähköä, vesijohtovettä eikä siellä ole kiinteää puhelinta. Tontilla sijaitsevat myös sauna, ulkokäymälät, viiden hengen majoitukseen soveltuva kammi sekä suuri puuliiteri. Vanhempainyhdistys ylläpitää ja huoltaa jatkuvasti Korpitörmän rakennuksia talkootyönä yhdessä partiolaisten kanssa.

Vartiovuorella toimii yhteensä kolmisen sataa partiolaista Vartiovuoren Tytöissä ja Vartiovuoren Pojissa, joten kämppä on syksyin ja keväisin lähes joka viikonloppu aktiivisessa käytössä.

Ajo-ohje partiokämpälle