Adventtikalenterit ovat täällä taas!

Suomen Partiolaisten adventtikalentereiden myynti on taas alkanut. Kalenterimyynti on meillä VarTyssa yksi suurimmista varainhankintakampanjoista. Kalenterirahoilla voimme rahoittaa perus viikkotoimintaa sekä tukea tapahtumien osallistumismaksuja, jotta ne pysyisivät mahdollisimman alhaisina.

Kalentereita myydään 15.10.-5.12. välisenä aikana. Yhden kalenterin hinta on 7e ja siitä 2.90e tulee omalle lippukunnallemme, 2,23e menee Pääkaupunkiseudun Partiolaisille ja 1,87e Suomen Partiolaisille. Koko kalenterituotto menee siis partiolaisille ja suurin osa jää lippukunnille itselleen!

Lisää infoa kalentereista saat tottakai meidän johtajistolta, mutta myös osoitteesta http://www.adventtikalenteri.fi. Sivulta voit myös ostaa kalenterin käätevästi netistä, muistathan laittaa tuettavaksi lippukunnaksi Vartiovuoren Tytöt :)!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s