TIETOA KORONATILANTEESTA LIITTYEN PARTIOTOIMINTAAN!

Aiemmin Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaisesti partiotoiminta peruttiin 15.4. saakka. Nyt koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi Suomen Partiolaiset on ohjeistanut lisää seuraavasti:

– Kasvokkain tapahtuvaa ryhmä- ja viikkotoimintaa (esimerkiksi ryhmien kokouksia) ei toteuteta enää kevään aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että kokoukset jatkuvat vasta syksyllä.

Kesän tapahtumien, kuten kesäleirin suhteen tilannetta seurataan aktiivisesti ja leirin järjestelyiden suhteen noudatetaan viranomaisten sekä Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjeistuksia. Kesäleirin peruuntuessa ilmoittautumismaksut palautetaan osallistujille. Nyt tilanteen vuoksi normaalihintaista ilmoittautumista on kuitenkin päätetty jatkaa 30.4. saakka.

Tiedotamme teitä lisää tilanteen etenemisestä hyvissä ajoin. Pyrimme nyt loppukevään aikana järjestämään etäpartion kautta toimintaa lapsille ja nuorille. Lisää tietoa esimerkiksi etäpartion toteutuksesta tulee lähiviikkoina!

VarTy:n hallituksen puolesta ja innolla partiotoiminnan jatkumista odottaen,

Neea Kettunen
Lippukunnanjohtaja


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s