Itsenäisyyspäivän myyjäiset

Hei partiolainen ja kotiväki!

Perinteiset itsenäisyyspäivän myyjäiset päästään näillä näkymin järjestämään ja myyjäiset lähestyvätkin jo kovaa vauhtia. Myyjäiset ovat tärkeä osa Vartiovuoren juhlaperinteitä ja lisäksi myös lippukunnan omaa varainhankintaa. Itsenäisyyspäivänä 6.12. Vartiokylän kirkolla (Kiviportintie 5) aamupäivän jumalanpalveluksessa uudet sudenpennut antavat partiolupauksensa ja jumalanpalveluksen jälkeen saadaan kirkolla nauttia myyjäisistä. Myyjäisissä VarTy:llä on myynnissä tänäkin vuonna piparkakkutaloja, kuivakakkuja ja arpoja.

Myyjäisiä varten tarvitsemme myös hieman apua:

• Arpoja varten tarvitsemme arpajaisvoittoja. Kaikki ehjät tavarat ja tuotteet, lahjakortit yms. kelpaavat mainiosti arpavoitoiksi! Arpajaisvoittoja voi tuoda oman ryhmän kokoukseen tai sopimalla erikseen ajankohdasta. Muistathan merkitä palkintojen tulevan VarTy:lle!

• Parhaan tuoton saavuttamiseksi pyrimme saamaan mahdollisimman paljon leivonta- ja pakkaustarvikkeita lahjoituksina. Mikäli tunnet tai tiedät jonkun, jolta voisimme pyytää lahjoituksia, laitathan viestiä Lotalle lotta.pakarinen@varty.fi.

Lisäksi tarvitsemme paljon asiakkaita itse myyjäisiin. Tapahtumaan saa mielellään kutsua mukaan mummit, kummit, ystävät ja naapurit!

Muistattehan, että tapahtuma on kokonaisuudessaan juhlatilaisuus, joten kaikille partiolaisille päälle partioasu. Omilta johtajilta saa lisätietoa partioasusta tarvittaessa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s